Kantoorinterieur

Kantoren

Als interieurbouwer zijn wij gespecialiseerd in kantoor interieur. Hierbij gaan wij iedere uitdaging aan om een zichtbaar mooi! interieur op te leveren.

Visker is van alle markten thuis, wij onderscheiden ons in moeilijk interieurbouwwerk, fijn timmerwerk, montage van akoestische oplossingen, wandbekleding en plafondelementen. Daarnaast zijn wij ook specialist in maatwerk en standaard keukens. Naast modern kantoor interieur realiseert Visker ook keukens/pantry’s en fijn timmerwerk. Zoals trappen, trapbekleding, wandbekleding, podia’s, tribunes en raam of deur dagkant afwerking. Zo kunnen wij voor elke kantoorinrichting inspiratie bieden.

 

Ons proces voor het perfecte kantoor interieur

Al meer dan 30 jaar is Visker de interieurbouwer voor kantoorinrichting en maatwerk meubilair voor kantoren. Vanaf de eerste stap die bij Visker binnen wordt gezet, of het voor een complete kantoorinrichting of een hip kantoor interieur betreft, wordt je als opdrachtgever bij ons ontzorgt. Met onze baken aan kennis op kantoor nemen wij je van A tot Z mee in het proces en sta je bij Visker altijd op nummer één.

Voor het nieuwe kantoorinterieur

Wij gaan in gesprek met de interieurarchitect van de kantoorinrichting en/of opdrachtgever om details te bespreken. Bij ons heb je altijd één aanspreekpunt, de projectleider. Hij zal jullie ontzorgen en op de hoogte houden van al het nieuws rondom jullie nieuwe kantoor inrichting!

Inmeten

Op locatie meten wij alles op dat relevant is voor de maatvoering van de meubels voor de inrichting van het kantoor. Bij grote ruimtes zullen we alles 3D inmeten.

Technische tekeningen

De opgenomen maten worden verwerkt in onze technische tekeningen. Onze technische tekeningen zijn de basis voor onze werkplaats, aan de hand van deze werktekeningen kunnen zij elk meubel  voor jullie bureau inrichting tot in de puntjes creëren. En met het maken van 3D tekenwerk kunnen jullie al een glimp opvangen van het kantoorinterieur.

Jullie modern kantoor interieur gemaakt in Terheijden

Met ons team van vakmensen gaan wij altijd voor het perfecte resultaat. Onze gespecialiseerde meubelmakers maken met passie en een scherp oog voor details de mooiste meubels. Nadat het materiaal bij onze machinale afdeling in de juiste maten wordt gezaagd, komt het terecht bij onze interieurbouwers die het meubelstuk tot in de puntjes afwerken. En dat allemaal in Terheijden waar het meer dan 30 jaar geleden is begonnen!

Montage van de complete kantoorinrichting

De meubels en onderdelen voor het interieur worden overgedragen aan onze vakmannen van de montage. Met altijd één aanspreekpunt op locatie gaat er nooit iets aan ons voorbij en wordt er altijd een perfect interieur opgeleverd.

Oplevering van de moderne kantoorinrichting

Nadat al het kantoorinterieur tot in de puntjes gemonteerd is zorgen wij voor een persoonlijke oplevering. Tenslotte zijn wij ook trots op het zichtbaar mooie resultaat.

 

Mogen wij jullie kantoorruimte inrichten?

Zijn er al ideeën voor jullie kantoorinterieur? Wij gaan graag in gesprek. Neem contact met ons op en maak een afspraak of bekijk onze referenties voor meer luxe kantoorinrichting inspiratie.

Neem contact op