Inspiratie kantoor | Visker

Als interieurbouwer zijn wij gespecialiseerd in kantoor inrichten. Hierbij gaan wij iedere uitdaging aan om een zichtbaar mooi! interieur op te leveren.

Visker is van alle markten thuis, wij onderscheiden ons in moeilijk interieurbouwwerk, fijn timmerwerk, montage van akoestische oplossingen, wandbekleding en plafondelementen. Daarnaast zijn wij ook specialist in maatwerk en standaard keukens. Naast maatwerk meubilair realiseert Visker ook keukens/pantry’s en fijn timmerwerk. Zoals trappen, trapbekleding, wandbekleding, podia’s, tribunes en raam of deur dagkant afwerking. Zo kunnen wij voor elke kantoorinrichting inspiratie bieden.

 

Uw kantoor ideeën perfect uitgevoerd?

Visker is een betrouwbare partner voor uw maatwerk meubilair en het inrichten van het kantoor, zo zijn al verschillende kantoren jullie voor gegaan. Naast het realiseren van kantoor ideeën zijn wij door de verschillende partners werkzaam in vele marktsegmenten, waaronder: onderwijs en zorg.

Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Wij komen onze beloftes na en zijn flexibel, hanteren snelle levertijden met hoogwaardige kwaliteit. Vanaf moment één zijn onze projectleiders betrokken bij het kantoor idee en bieden graag kantoor inspiratie. Bij Visker zijn wij altijd klantgericht en gaan wij voor persoonlijk contact. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat wij het kantoor inrichten op de best mogelijke manier.

Inrichten van het kantoor wordt altijd gezien als laatste discipline binnen een project, maar moet het niet worden onderschat. Tijdens een project zijn voor ons alle disciplines even belangrijk en moeten aansluiting vinden met onze kantoor indeling.

Zijn er al ideeën voor jullie kantoorinrichting? Wij gaan graag in gesprek. Neem contact met ons op voor meer kantoor inspiratie.

Neem contact op

 

Op zoek naar inspiratie voor kantoorinrichting?

Visker denkt mee in mogelijkheden in jullie kantoor ideeen, is flexibel, hanteert korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om een interieur van topkwaliteit zichtbaar mooi af te leveren!

Al meer dan 30 jaar houdt Visker zich bezig met diverse bedrijfsmeubilair in alle soorten en maten met een team van meer dan 35 vakbekwame specialisten. Hiermee hebben wij ondertussen verschillende kantoor ideeën uit kunnen voeren.

Bekijk al onze kantoor inrichting inspiratie en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!