Kantoorinrichting bij KSA

Hout doet leven. Een kantooromgeving waar veel licht binnenkomt. Met een lichte vloer en een licht plafond. Dit kantoorpand heeft een frisse uitstraling. Door een maatwerk interieur te creëren met groenvoorziening wordt dit kantoor een echte botanische tuin. Een botanische tuin die medewerkers inspiratie biedt.

Voor het kantoor van KSA in Den Haag is dit groene maatwerk interieur gecreëerd. Een kantoor waar rust centraal staat. Een botanische sfeer met veel groen zorgt voor een fijne werkplek.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Botanische werkplek

De kantoorruimte is voorzien van verschillende hybride werkplekken. Doordat dit kantoor uit een grote en open ruimte bestaat zijn de meubelen zo gecreëerd dat er verschillende
afscheidingen ontstaan. Zo oogt de ruimte toch knus en wordt de akoestiek verbeterd.

De tafel heeft één rond afgewerkte hoek om de organische vorm te behouden en is voorzien van stroompunten. Achter de hoge tafel staat een op maat gemaakte pantry met een geïntegreerde plantenbak. De pantry is gemaakt in een eiken fineer nis, die afgewerkt is met verlichting.

Naast de prachtige organische meubels zijn er ook een hoge tafel en een frontofficewand inclusief zitplekken gecreëerd. De bank in deze frontofficewand is volledig gestoffeerd en afgewerkt met verlichting in de nis.

De hoge meubels met zitbanken en plantenbakken in een organische vorm, zorgen ervoor dat de verschillende plekken goed van elkaar gescheiden worden en hiermee de akoestiek in de ruimte bevorderd wordt. Deze hoge meubels zijn gemaakt van eiken fineer dat afgelakt is met puur Monocoat. Afgewerkt met een RVS look hoge plint zijn deze hoge meubels ook handig in de omgang. De hoge plint bestaat uit HPL dat afgewerkt is met een dunne laag aluminium. Een unieke manier om meubels mee af te werken. De hoge plinten springen meteen in het oog. Doordat er organische scheidingsmeubels zijn gemaakt ontstaat er een rustige en botanische sfeer die tegelijk ook functioneel is. Een fijne werkruimte die een goede akoestiek heeft.

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen