Interieurbouw Rotterdam

Onze interieurbouw wordt met aandacht tot in de puntjes uitgewerkt!

Van kantoren, scholen, zorginstellingen, overheidsinstellingen tot theater, een maatwerk interieur zorgt dat de ruimte volledig transformeert. Bij Visker doen wij elke dag waar wij sterk in zijn: hout bewerken op een ambachtelijke wijze. Visker is specialist in maatwerk meubilair en interieur oplossingen. Wij bieden volledig maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig zodat wij een zichtbaar mooi! interieur in Rotterdam kunnen opleveren.

Bij Visker denken wij mee in mogelijkheden, zijn wij flexibel, hanteren wij korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om een interieur in Rotterdam van topkwaliteit zichtbaar mooi af te leveren. Onze collega’s gaan altijd voor persoonlijk contact. Hierdoor hebben verschillende bedrijven ons al leren kennen als een betrouwbare partner en werken medewerkers aan verschillende projecten.

 

Unieke lamellen bij TBI in Rotterdam

Een klassiek interieur met een moderne twist. Met wandbekleding die op en top is afgewerkt. Bij het pand van TBI heeft Visker voor twee verdiepingen wandbekleding en maatwerk interieur gerealiseerd. In deze kantoorruimte zijn er unieke lamellen wanden gecreëerd. Met als ondergrond een eiken wand waarbij de lamellen er kops op gemonteerd worden. Op deze manier kunnen er tussen een aantal lamellen ook LED strips verwerkt worden.

 

Interieurbouw in Rotterdam: Lomans

Imposante wandbekleding in een kantoorruimte voor Lomans Totaal Installateur. Door de donkere ruimte met verlichting in de wandbekleding ontstaat er een prachtige sfeer en voelt dit kantoor niet als werkplek. De wandbekleding is door het volledige kantoorpand verwerkt waardoor het een warm geheel krijgt. In de wandbekleding zijn LED strips verwerkt

 

Bekijk al onze interieurbouw projecten in Rotterdam en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!