Kast op maat laten maken

Het is een veelvoorkomend probleem: u bent op zoek naar de ideale kast voor uw woonkamer, slaapkamer of zolder, maar heeft te maken met een aflopend dak of een bijzondere vorm van de kamer. Voor welke leefruimte u ook een kast zoekt, een kast op maat laten maken is de oplossing. Als professioneel interieurontwerper helpt Visker Interieurbouw u aan de perfecte kast die aansluit bij uw wensen.

Van werkplaats tot kamer

Visker Interieurbouw staat garant voor een complete service van begin tot eind. Dit betekent dat alles in de service is inbegrepen: de intake, het inmeten, het maken van uw kast en het plaatsen ervan. U wordt van de werkplaats tot aan uw eigen kamer geholpen, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe kast, zonder zelf moeite te doen. Een kast op maat laten maken was nog nooit zo eenvoudig en compleet.

Ook de levering van uw kast op maat hoort dus bij de service van Visker Interieurbouw. Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak, waardoor u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. We bieden snelle levertijden en zijn als bedrijf erg flexibel. Omdat we willen voldoen aan uw wensen, passen we ons aan en houden we rekening met de tijden die u uitkomen. Hier passen we ons proces op aan.

Uw kast op maat laten maken

Laat u niet langer tegenhouden door die apart vormgegeven muur of dat aflopende dak en laat uw meubels op maat maken. Een kast op maat laten maken zorgt er niet alleen voor dat u de kast kwijt kunt op de vreemdste plekken; u kunt de kast ook nog eens compleet laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Dus schroom niet om uw wensen en idee├źn met ons te delen; onze specialisten realiseren ze met het grootste plezier.

Neem contact op