slaapkamer met inloopkast

Op maat gemaakte kasten

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte kast? Van een wandkast op maat tot de ideale waskast op maat voor uw zolder, bij Visker ben je aan het juiste adres!

Inloopkast op maat laten maken

Visker is een betrouwbare partner voor uw maatwerk meubilair, zoals een kastenwand op maat. Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Wij komen onze beloftes na en zijn flexibel, hanteren snelle levertijden met hoogwaardige kwaliteit. Wij gaan graag aan tafel om te bespreken wat de wensen zijn zodat u straks de perfecte inbouwkast kan laten maken.

Al 30 jaar houdt Visker zich bezig met op maatkasten in alle soorten en maten met een team van meer dan 35 vakbekwame specialisten. Veel klanten hebben al kennisgemaakt met Visker als een betrouwbare partner. We onderscheiden ons door vroegtijdig mee te denken.

Kast op maat laten maken

Wij denken graag mee in de mogelijkheden en wij zijn gespecialiseerd in opbergkasten op maat. Wij zijn flexibel, hanteren korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap.

In elke woning zijn er andere mogelijkheden om kasten op maat te laten maken. Naast een kledingkast op maat kunnen wij elke soort kastjes op maat maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kastenwand op maat? Bij Visker kunnen wij elke ruimte omtoveren met het perfecte resultaat, geen kast is voor ons te groot of geen kastje op maat te klein!

Onze projectleider geeft zicht in alle mogelijkheden en bespreekt de wensen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de voorkeuren betreffende stijl en kleur, het budget en het maken van de kastindeling.

De perfecte kledingkast op maat?

Dromen jullie al van die prachtige kledingkasten op maat? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op