Kantoor keuken

Als interieurbouwer is Visker gespecialiseerd in het maken van een keuken in uw kantoor. Hierbij kunnen wij het perfecte kantoor keukenblok op maat realiseren. Wij gaan iedere uitdaging aan om een zichtbaar mooi! interieur op te leveren. Hierbij zijn al onze projecten maatwerk zodat het resultaat altijd perfect vakmanschap is.

Een maatwerk keukenblok in uw kantoor zorgt voor een fijne ontmoetingsplek voor medewerkers. Een maatwerk kantoor keuken kan volledig aansluiten bij het andere interieur, zo ontstaat er een samenhangend geheel in de kantoorruimte.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een kantoor keukenblok in te richten. Onze projectleiders zorgen voor een goede begeleiding en bij ons is er altijd één aanspreekpunt.

Naast het adviseren in de indeling van de kasten en lades, zijn wij thuis in verschillende stijlen voor uw kantoorpantry. Heeft de kantoorruimte een industriële look & feel of hangt er juist een huiselijke sfeer? Doordat onze pantry’s altijd maatwerk zijn, is elke stijl mogelijk en is elk eindresultaat altijd uniek.

 

Keukenblok in uw kantoor

Al 30 jaar houdt Visker zich bezig met diverse bedrijfsmeubilair in alle soorten en maten met een team van meer dan 35 vakbekwame specialisten. Veel bedrijven hebben al kennisgemaakt met Visker als een betrouwbare partner. We onderscheiden ons door vroegtijdig mee te denken met de klant, architect en/of eindgebruiker.

Visker is een betrouwbare partner voor uw maatwerk oplossingen, zo zijn al verschillende bedrijven u voor gegaan. De projecten van Visker hebben als voornaamste doelgroepen; zorginstellingen, kantoren en scholen. Wij hebben al veel kantoor keukens mogen leveren. In de afgelopen jaren hebben wij een aantal ontwerpen mogen realiseren.

 

De perfecte kantoor keuken bij Visker

Onze projectleider geeft u zicht in alle mogelijkheden en bespreekt met u waar u naar op zoek bent en wat uw wensen precies zijn. Op basis daarvan kan worden ingeschat wat u belangrijk vindt voor de inrichting van het keukenblok in uw kantoor.

Visker denkt mee in mogelijkheden voor uw keuken kantoor, is flexibel, hanteert korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om maatwerk oplossingen van topkwaliteit zichtbaar mooi af te leveren!

Neem contact op