Een keuken met koffiecorner in jullie kantoor

Een onmisbaar item in een kantoorruimte is de koffiecorner. De koffiecorner is al jaren niet meer dat kleine koffie hoekje in de keuken maar is tegenwoordig een meubel op zichzelf. Het is de fijne plek waar medewerkers ’s ochtends samenkomen en rustig een kopje koffie kunnen pakken voordat de werkdag weer begint. Er kan wel gezegd worden dat het koffiemeubel het hart van de zaak is en het moet dus zeker niet vergeten worden.

 

De perfecte koffiehoek maken voor jullie kantoor?

Het perfecte koffiehoek meubel heeft een aantal belangrijke eisen. Op de eerste plek natuurlijk een goed koffieapparaat, een fijne bonenmachine zorgt ervoor dat medewerkers ook graag een kopje koffie pakken en is positief voor de werksfeer. Zorg meteen voor een koffie hoekje op het aanrecht waar genoeg ruimte is voor alle benodigdheden.

Houd daarnaast ook rekening met een koffie kast in de keuken. De voorraad wil je buiten het zicht houden maar zodra de zak bonen op is moet deze wel binnen handbereik liggen. Kies ervoor om het koffiehoekje niet in de keuken te plaatsen maar maak een apart koffiehoek meubel. Zo hoeven collega’s niet meteen naar de kantine voor een kopje koffie en kan de speciale koffie corner keuken in de kantoortuin gezet worden.

 

Een koffiecorner keuken laten maken?

Al meer dan 30 jaar is Visker gespecialiseerd in het maken van een koffiehoek keuken. Met onze 30 jaar ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat de koffiecorner op jullie kantoor ook het middelpunt van de zaak wordt. Visker denkt hierbij mee in mogelijkheden voor jullie koffiemeubel op kantoor, is flexibel, hanteert korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is keer op keer weer de missie van onze vakmensen om een koffiecorner meubel zichtbaar mooi af te leveren! Een koffiecorner keuken laten maken?

 

Visker heeft in de loop der jaren al verschillende koffiehoek keukens mogen maken. Wij zijn trots op de verschillende resultaten en stijlen. Doordat alle koffiecorner keukens maatwerk zijn is het resultaat altijd uniek en sluit het altijd perfect aan bij de rest van de interieurbouw.

 

AAG – de perfecte koffiecorner

Deze unieke coffee corner keuken heeft een moderne look & feel. Met een doorlopend blad breekt deze coffee corner keuken de ruimte. Het donkere hout van de koffiecorner kasten past goed bij het bovenblad en met de ronde hoeken ontstaat er samen met de plantenbakken een organische sfeer. De donkere kasten zijn gemaakt van HPL en het bovenblad wordt ondersteund door een stalen poot. Een prachtig element in deze open kantoorruimte waar het personeel graag een heerlijk kopje koffie haalt.

 

Een industriële koffiecorner keuken bij A Brand New Day

Dit kantoor heeft een fantastische hippe uitstraling met een industriële look en met dit gave maatwerk kan een stoere koffiehoek keuken niet ontbreken. Een unieke koffiecorner keuken met een ronde afwerking en een stalen rek boven de bar. Dit koffiehoek meubel bestaat uit een eiland met een achterwand inclusief lage koffiecorner kasten en een spoelbak. Om te zorgen dat er genoeg ruimte is voor alle benodigdheden voor de perfecte koffie staan naast deze industriële koffiebar verschillende koffie corner kasten en vitrines. Een fijn eiland met een koffiehoekje op het aanrecht zorgt voor een heerlijke warme sfeer. Deze keuken koffiecorner is echt het hart van de zaak!

 

Bekijk al onze koffiebar projecten en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!