pantry-keuken-interieurbouw-kantoor

De perfecte pantry keuken in jullie kantoorruimte?

Visker is gespecialiseerd in maatwerk kantoor pantry’s. Met meer dan 30 jaar ervaring in verschillende sectoren heeft Visker in de afgelopen jaren meerdere kantoren voorzien van een pantry keuken. Naast kantoren heeft Visker ook zorginstellingen, onderwijsinstellingen en theaters voorzien van de perfecte pantry keuken.

Bij Visker staan wij voor zichtbaar mooi en zorgen wij er dus voor dat elk maatwerk interieur perfect wordt afgeleverd en gemonteerd. Doordat onze pantry’s volledig maatwerk zijn, is alles mogelijk. Een modern kantoor met een bijpassende pantry met een moderne look & feel? Bij Visker kunnen wij meedenken in alle mogelijkheden en zijn wij flexibel.

 

Wat is een pantry keuken?

De vraag die vaak gesteld wordt, wat is een pantry? Een pantry is in principe een kleine koffiecorner of keuken. Hier kan een kop koffie worden gezet en is stromend water. Hierbij kan ook een pantry kast worden gerealiseerd. Vaak staat er in deze pantry nog een kleine koelkast zodat medewerkers hun lunch koel kunnen bewaren.

Doordat Visker altijd gaat voor een zichtbaar mooi resultaat zijn wij specialist geworden in het maken van een pantry in uw kantoor.

 

Een pantry keuken op kantoor?

Visker denkt mee in mogelijkheden voor de pantry op kantoor, is flexibel, hanteert korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om een pantry van topkwaliteit zichtbaar mooi af te leveren! Wilt u een pantry kopen?

Neem contact op

 

Visker heeft al voor verschillende bedrijven een pantry keuken op kantoor mogen realiseren. Wij zijn trots op verschillende stijlen en resultaten. Zo hebben wij een prachtige pantry op kantoor bij Inspectie van het Onderwijs en een botanische pantry keuken met een rustige sfeer bij Avans OpenX gerealiseerd. Bekijk al onze pantry projecten en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!