interieur scholen

Onderwijs

Met meer dan 30 jaar ervaring is Visker gespecialiseerd in onderwijs inrichting. Bij Visker zijn wij namelijk elke dag bezig met onze passie: ambachtelijk bewerken van hout. Wij gaan hierbij iedere uitdaging aan om een zichtbaar mooie school inrichting op te leveren.

Wij kunnen onze expertise inzetten bij het interieur van jullie school. Visker is namelijk van alle markten thuis en wij onderscheiden ons in moeilijk interieurbouwwerk, fijn timmerwerk, montage van akoestische oplossingen, plafondelementen en wandbekleding. Wij bieden volledig maatwerk op de millimeter nauwkeurig. We hebben een scherp ook voor details zodat jullie onderwijs inrichting perfect bij jullie past.

 

Het perfecte alternative school interieur

Vanaf de eerste stap die bij Visker binnen wordt gezet, wordt je als opdrachtgever ontzorgt. Of het een compleet vernieuwt interieur voor een school HBO of een interieur balie op school betreft, je staat bij Visker altijd op één. Met onze baken aan kennis op kantoor nemen wij je van A tot Z mee in het volledige proces.

 

Voorafgaand aan het nieuwe interieur op school

Bij de start van het proces gaan wij graag in gesprek met de onderwijs interieurontwerper en/of opdrachtgever om alle details door te spreken. Tijdens de gehele opdracht is er bij Visker één aanspreekpunt, de projectleider. Hij zal jullie op de hoogte houden over jullie nieuwe interieur in onderwijs.

Inmeten

Zodra wij een interieur voor scholen realiseren meten wij alles op locatie op, dat relevant is voor de maatvoering van de meubels. Bij grote ruimtes zal alles 3D in worden gemeten zodat het interieur bij bijvoorbeeld de receptie op school perfect past.

Inrichting scholen: technische tekeningen

De opgenomen maten worden verwerkt in onze technische tekeningen. Onze technische tekeningen zijn de basis voor onze werkplaats, aan de hand van deze werktekeningen kunnen zij elk meubel  voor jullie interieur design op school tot in de puntjes creëren. En met het maken van 3D tekenwerk kunnen jullie al een glimp opvangen van het interieur op jullie scholen.

Jullie interieur van de receptie op school gemaakt in Terheijden

Onze gespecialiseerde meubelmakers maken met passie en een scherp oog voor details de mooiste meubels. Nadat het materiaal bij onze machinale afdeling in de juiste maten wordt gezaagd, komt het terecht bij onze interieurbouwers die het meubelstuk tot in de puntjes afwerken.

Montage en oplevering

De meubels en onderdelen voor het interieur worden overgedragen aan onze vakmannen van de montage. Met altijd één aanspreekpunt op locatie gaat er nooit iets aan ons voorbij en wordt er altijd een perfect interieur opgeleverd.

 

Nieuw interieur voor jullie onderwijs instelling?

Al 30 jaar houdt Visker zich bezig met divers meubilair in alle soorten en maten met een team van meer dan 35 vakbekwame specialisten. Veel onderwijsinstellingen hebben al kennisgemaakt met Visker als een betrouwbare partner in interieur voor hoger onderwijs, interieur voortgezet onderwijs en de complete school inrichting. We onderscheiden ons door vroegtijdig mee te denken.

Visker denkt mee in mogelijkheden in bijvoorbeeld het interieur van de gemeenschappelijke ruimte op school of de inrichting van de balie/receptie, is flexibel, hanteert korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om een onderwijsinrichting van topkwaliteit af te leveren!

 

Neem contact op