interieurbouw-bergen-op-zoom

Kantoorinrichting bij Stadlander

Een frisse en kleurrijke omgeving. In deze recente samenwerking heeft Visker de interieurbouw op zich genomen. Met verschillende maatwerk oplossingen is deze woningcorporatie uniek in zijn soort geworden. Dit kantoor bestaat uit een grote open ruimte. Om ervoor te zorgen dat het geluid goed gedempt is, zijn er verschillende vilten cirkels op het plafond geplaatst. Zo wordt een akoestische oplossing ook mooi voor het oog.

Naast de akoestische oplossingen heeft Visker ook verschillende werkplekken gecreëerd, maar het echte pronkstuk van deze kantoorinrichting is de circulaire tafel.

Een circulaire tafel

Een meubel hoeft niet altijd nieuw te zijn. In de ontvangstruimte van woningcorporatie Stadlander pronkt een bijzondere circulaire tafel. Deze leestafel is het hart van de ruimte en springt meteen in het oog. Ontzettend bijzonder want hij is gemaakt van verschillende sloopmaterialen die voortkomen uit de sloop van de Scheldeflat. Deze tafel is een perfect voorbeeld dat oude materialen hergebruikt kunnen worden en is een fantastische samenwerking met Illse Withagen Interieurarchitectuur en Van Liempd Sloopbedrijven.

Een circulaire leestafel met een prachtig resultaat! Wij kunnen maatwerk realiseren van duurzame materialen. Hiermee bieden we materialen een tweede leven en zo wordt je footprint kleiner. Het bovenblad van de tafel bestaat uit het lattenplafond en de tafelpoten zijn gemaakt van harthouten kozijnen. De tijdschriftenhouder is gemaakt van de ballustraden van de trap en de verfresten zijn nog zichtbaar mooi op deze unieke tafel.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen