Inrichting bedrijfskeuken

Ben je op zoek naar een kantoorkeuken? Dan ben je bij Visker aan het juiste adres! Naast ons maatwerk interieur realiseren wij ook nieuwe bedrijfskeukens voor zakelijke projecten.

 

Bedrijfskeuken

Al 30 jaar houdt Visker zich bezig met diverse bedrijfsmeubilair in alle soorten en maten met een team van meer dan 35 vakbekwame specialisten. Veel bedrijven hebben al kennisgemaakt met Visker Keukens als een betrouwbare partner. We onderscheiden ons door vroegtijdig mee te denken met de klant, architect en/of eindgebruiker.

Visker is een betrouwbare partner voor maatwerk oplossingen, zo zijn al verschillende bedrijven jullie voor gegaan. De projecten van Visker hebben als voornaamste doelgroepen; zorginstellingen, kantoren en scholen. Wij hebben al veel keukens of pantry’s bij bedrijven mogen leveren. In de afgelopen jaren hebben wij een aantal ontwerpen mogen realiseren. Heb je interesse?

 

De perfecte bedrijfskantine bij Visker Keukens

Onze projectleider geeft u zicht in alle mogelijkheden en bespreekt de wensen. Op basis daarvan kan worden ingeschat wat belangrijk is voor de inrichting van uw bedrijfskeuken. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de voorkeuren betreffende stijl en kleur, hoeveel ruimte er beschikbaar is en wat het budget is.

Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Visker denkt mee in mogelijkheden in uw op maat ingerichte kantoor, is flexibel, hanteert korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Daarnaast onderscheiden wij ons ook doordat onze projectleiders graag vroegtijdig met de opdrachtgever aan tafel willen om uitgangspunten en wensen te bespreken. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om maatwerk oplossingen van topkwaliteit zichtbaar mooi af te leveren! Een bedrijfskeuken via Visker Interieurbouw? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op