Schoolinrichting bij Avans OpenX

Een unieke leeromgeving die concentratie en creativiteit stimuleert. Bij Avans OpenX is dit unieke maatwerk interieur gecreëerd. Een totaal verbouwing van de ruimte van drie verdiepingen, die gezorgd heeft dat de ruimte compleet getransformeerd is. Met een rustige stijl die past bij Avans is deze ruimte de perfecte studeerplek.

Het gemelamineerd spaanplaat komt terug in het hele interieur. Gecombineerd met groene stoffen bekleding en planten in de op maat gemaakte plantenbakken maakt dit Avans OpenX tot een compleet geheel. Door het groen ontstaat er een rustige plek. Op de kopkanten van de meubels zijn aluminium hoekprofielen gemonteerd waardoor er geen ABS band of kopkant in zicht is. Het gebruik van aluminium hoek profielen zorgt dat de meubels een lange levensduur hebben en gebruiksvriendelijk zijn. In de algemene studieruimtes zijn jungle tafels gecreëerd. Met geïntegreerde plantenbakken die zorgen voor een afscheiding en de door unieke vorm van de tafels zijn hier fijne werkplekken ontstaan. De stroompunten zijn verwerkt in de meubels en de schoorpoten zorgen ervoor dat de tafels makkelijk in de omgang zijn.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Fijne werkplekken

Om optimaal gebruik te maken van de ruimte is de balustrade ook aangepakt. Door de vloeiende vorm van de balustrade als basis te gebruiken voor de buitenste werkplekken is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en zijn er extra werkplekken bij gekomen.

Het meubel bestaat uit losse elementen en is 3D ingemeten zodat het perfect om de balustrade heen past. Vanaf de buitenkant is de balustrade met hetzelfde materiaal afgewerkt als aan de binnenkant zodat er ook vanaf buiten een mooi aanzicht is. Om de werkplekken goed van elkaar te scheiden zijn er verrijdbare plantenbakken toegevoegd.

Botanische leeromgeving tot in de puntjes afgwerkt

Op alle verdiepingen zijn twee verschillende soorten concentratiehuisjes gemaakt. De huisjes zijn aan de buitenkant afgewerkt met extra latten, zodat er meer reliëf ontstaat en zijn aan de binnenkant afgewerkt met gestoffeerde panelen ter bevordering van de akoestiek. In de huisjes zijn stroompunten verwerkt en is er rekening gehouden met de schermen waarop de ruimtes gereserveerd kunnen worden. Met het maken van deze concentratiehuisjes zijn er fijne werkplekken ontwikkeld.

Op de derde verdieping van Avans OpenX zijn er verschillende boekenkasten gecreëerd. Zoals twee losstaande ronde boekenkasten en een halfronde boekenkast met geïntegreerde bank. De ronde achterwand is voorzien van een nis met daarin boekenkasten verwerkt. De stalen rails met massief afgewerkte trap, die uitschuifbaar en verrijdbaar is, zorgt ervoor dat rondom de hele kast boeken gepakt kunnen worden.

Om Avans OpenX een complete plek te maken voor de studenten zijn er twee bars gemaakt. Op de begane grond een koffiebar en op de eerste verdieping een lunch bar. Naast de meubels is hier ook het tegelwerk geplaatst. Beide bars hebben een composieten bovenblad en zijn voorzien van inbouwapparatuur waarvoor wij samen hebben gewerkt om het perfect passend in de meubels te krijgen. Dit unieke maatwerk interieur is naast alle faciliteiten om te studeren ook voorzien van pantry’s met een composieten bovenblad, afgewerkt met vlakke inbouw spoelbakken en inbouw apparatuur inclusief nissen voor de koffiemachines.

Bij dit project is er tot in de details gewerkt. De brandhaspels zijn allemaal verwerkt in een kast of muur, de zuilen om een ruimte te reserveren zijn tot in de puntjes rond afgewerkt en er zijn verschillende roomdivers gemaakt met glas en stoffering zodat studenten zich in deze groene en rustige ruimte optimaal kunnen concentreren.

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen