Interieurbouw Eindhoven

Ons maatwerk is tot op de millimeter nauwkeurig!

Visker is gespecialiseerd in verschillende sectoren als interieurbouwer in Eindhoven. Ons doel is altijd om een zichtbaar mooi resultaat op te leveren. Hiermee gaan wij altijd voor vakmanschap met onze 35 specialisten.

Visker is gestart in 1992, en tot op de dag van vandaag doen wij waar we sterk in zijn: Ambachtelijk bewerken van hout. Na meer dan 30 jaar ervaring zijn wij nu werkzaam in verschillende sectoren. Denk hierbij aan onderwijsinstellingen, theaters kantoren, zorginstellingen maar ook de particuliere markt. Wij zijn dus van alle markten thuis!

Onze maatwerk meubels en onderdelen worden allemaal in onze werkplaats in Terheijden gecreëerd door onze gespecialiseerde meubelmakers. Wij bieden volledig maatwerk op de millimeter nauwkeurig en we hebben een scherp oog voor detail. Bij Visker denken wij mee in mogelijkheden, zijn wij flexibel, hanteren wij korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Onze meubelmakers werken met aandacht voor het vak al het maatwerk tot in de puntjes uit zodat ons montage team ervoor kan zorgen dat er perfecte interieurbouw in Eindhoven wordt opgeleverd. Met één aanspreekpunt op locatie gaat er nooit iets aan ons voorbij en zorgen wij ook voor een persoonlijke oplevering zodat wij samen kunnen genieten van het zichtbaar mooie eindresultaat.

 

Bex*Communicatie: interieurbouw in Eindhoven

Een modern interieur met lef. Bij Bex*Communicatie is er verschillend maatwerk meubilair gemaakt. Van maatwerk brandwerende oplossingen tot prachtige pantry’s. De pantry’s zijn gemaakt van gemelamineerd spaanplaat in een zwarte kleur waarbij de kopzijdes zijn afgewerkt met ABS band in een bijpassende kleur. Het werkblad bestaat uit vochtwerend MDF beplakt met HPL. Deze pantry’s zijn een perfect contrast met de felle kleuren die door het gehele interieurbouw in Eindhoven terug te zien zijn.

 

Bekijk onze interieurbouw projecten in Eindhoven en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties.

Interieur projecten in Eindhoven