Interieurbouw voor particulieren

Uw eigen interieur op maat om uw woonomgeving dat beetje extra te geven

Visker Interieurbouw helpt u graag om dit te verwezenlijken. Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw voor particulieren. Samen maken we uw woning nóg meer thuis; exact zoals u het liefst leeft. Speelt er al een tijdje een bepaalde gedachte in uw hoofd om uw woning anders in te vullen? En heeft u daarbij speciale wensen, waaraan uw interieur moet voldoen? Voor veel woningen geldt dat gebruikelijke meubels niet in alle ruimtes passen. De oplossing zit dan in meubels op maat.

Offerte stappenplan

Via deze weg mag u van ons een raming / offerte verwachten:

Ons particuliere stappenplan

 • Stuur je offerte aanvraag naar info@viskerinterieurbouw.nl

  Voorzie de e-mail van de volgende informatie:

  1. Een schets, voorbeeldfoto’s en/of impressies
  2. De gewenste afmetingen
  3. Voorkeur voor materialen
  4. Naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
 • Bevestiging van ontvangst aanvraag

  U krijgt van ons een mail terug met een bevestiging van ontvangst. Wij geven daarbij aan wanneer u uw offerte kunt verwachten. Eventueel bellen wij u op als er nog vragen zijn of maken we een afspraak om details te bespreken met een van onze specialisten.

 • Ontvangen van offerte

  U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte per mail op basis van uw wensen. Graag gaan wij aan tafel met u om de offerte inhoudelijk te bespreken.

Wij maken van uw wens onze missie

Benieuwd wat wij in Terheijden kunnen betekenen voor uw interieur? Bouwer, ontwerper en leverancier; Visker Interieurbouw is het allemaal. Wij helpen u van begin tot eind met het realiseren van uw particuliere woonproject. Heeft u een bepaald beeld van uw meubels op maat?

Neem contact op