Over ons

Wij maken van uw wens onze missie!

Bijna 30 jaar geleden werd het fundament gelegd voor Visker Interieurbouw. Een nieuwkomer in meubelland, inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in de bouw voor maatwerkmeubilair, keukens/pantry’s en fijn timmerwerk.

Thieu Visker begon zijn onderneming ‘Visker Interieurbouw’ in 1992. Toentertijd gevestigd in Breda. In 1999 verhuisde hij naar het Munnikenhof in Terheijden, maar al snel groeide het bedrijf ook daar uit zijn jasje. Daarom kocht Thieu het pand aan de Bredaseweg 53, waar Visker Interieurbouw tot op de dag van vandaag met ruim 35 medewerkers gevestigd is.

Wij kunnen zowel de zakelijke als particuliere markt optimaal bedienen, iedere uitdaging gaan we aan. Wij zijn van alle markten thuis!

Bij Visker Interieurbouw is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Wij komen onze beloftes na en zijn flexibel, hanteren snelle levertijden met hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast onderscheid Visker zich ook doordat onze projectleiders graag vroegtijdig met de opdrachtgever aan tafel willen om uitgangspunten en wensen te bespreken. Maatwerkmeubilair wordt altijd gezien als laatste discipline binnen een project, maar moet het niet worden onderschat. Tijdens een project zijn voor ons alle disciplines even belangrijk en moeten aansluiting vinden met onze meubels.

Kernwaardes

Vertrouwen

U vraagt en Visker vraagt door om u nog beter van dienst te kunnen zijn

Vakkundig

Noem ons gerust eigenwijs maar inspiratie, ideeën en wensen vertalen wij naar oplossingen

Ervaring

Fundament in ervaring is onvervangbaar

Samenwerking

Het resultaat is meer dan een som der delen

Wij gaan voor veelzijdige interieurbouw. Heel wat bedrijven hebben ons inmiddels leren kennen als een betrouwbare partner in de bouw voor het maatwerkmeubilair. Denk hierbij aan onder meer projectontwikkelaars, aannemersbedrijven, architectenbureaus, utiliteitsbedrijven en bouwmanagementbureaus. Door al deze partners zijn wij werkzaam in vele marktsegmenten, waaronder: kantoren, onderwijs en zorg.

Circulair: in plaats van oude producten te vernietigen, probeert Visker Interieurbouw deze producten te hergebruiken of de levensduur van deze producten te verlengen. Wij dragen bij aan circulaire oplossingen in de werkomgeving van een circulaire wereld.

Neem contact op