Interieurbouw Delft

Ons hart klopt sneller van interieurbouw!

Visker Interieurbouw zichtbaar mooi! Als interieurbouwer zijn wij gespecialiseerd in verschillende sectoren. Hierbij kunnen wij zowel de zakelijke als particuliere markt optimaal bedienen. We gaan iedere uitdaging aan om een zichtbaar mooi! interieur in Delft op te leveren.

Heel wat bedrijven in Delft hebben ons inmiddels leren kennen als een betrouwbare partner voor het maatwerk meubilair en interieurbouw. Denk hierbij aan onder meer projectinrichters, projectontwikkelaars, aannemersbedrijven, architectenbureaus en bouwmanagementbureaus. Door de verschillende partners zijn wij werkzaam in vele marktsegmenten, waaronder: kantoren, onderwijs en zorg.

Bij Visker doen we elke dag waar we sterk in zijn: ambachtelijk bewerken van hout. Dit is onze passie. We zijn erg trots op wat we samen met u, voor u maken en zijn een hecht team van betrokken vakmensen. Wij bieden volledig maatwerk op de millimeter nauwkeurig en we hebben een scherp oog voor detail. Bij Visker denken wij mee in mogelijkheden, zijn wij flexibel, hanteren wij korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om een interieur van topkwaliteit zichtbaar mooi af te leveren.

 

Teaching Lab TU: interieurbouw in Delft

Deze vaste interieurbouw in Delft bestaat voor het grote deel uit OSB. Het OSB geeft een hout eerlijke look en doordat het OSB geel is gemaakt ontstaat er een moderne en harmonieuze sfeer waar studenten graag samenkomen om te studeren.
Het Teaching Lab is voorzien van meerdere akoestische nissen zodat studenten rustig kunnen werken en overleggen. Met het creëren van verschillende aanlandplekken zijn er extra studeerplekken gekomen. De aanlandplekken zijn gemaakt van OSB dat aan twee kansen is afgelakt met een gele kleur. Het werkblad bestaat uit berken multiplex en past perfect bij het OSB. De aanlandplekken zijn voorzien van genoeg stopcontacten.

 

Bekijk onze interieurbouw projecten in Delft en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!

Interieurprojecten in Delft