interieurbouw-bergen-op-zoom

Interieurbouw Bergen op Zoom

Wij bieden volledig maatwerk op de millimeter nauwkeurig!

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Visker verschillende maatwerk oplossingen gerealiseerd in Bergen op Zoom. Verschillende bedrijven hebben al kennis met ons gemaakt waardoor wij ook actief zijn als interieurbouwer in Bergen op Zoom. Onze gespecialiseerde meubelmakers maken met passie en een scherp oog voor details het mooiste maatwerk meubilair.

Met een groot aantal zakelijke projecten zijn wij de betrouwbare partner voor maatwerk interieurbouw in Bergen op Zoom. Wij zijn werkzaam in verschillende segmenten zoals; onderwijsinstellingen, zorginstellingen en kantoren.

Wij zorgen met ons team van specialisten dat de interieurbouw van topkwaliteit zichtbaar mooi wordt gerealiseerd. Onze vakmannen in onze werkplaats maken met passie het mooiste maatwerk meubilair. Met hun oog voor details is het resultaat altijd perfect. De meubels en onderdelen voor het maatwerk meubilair worden vervolgens overgedragen aan onze specialisten in de montage zodat het meubilair tot in de puntjes gemonteerd wordt. Ons doel is altijd een zichtbaar mooi resultaat!

Hierbij zijn wij trots op verschillende projecten die wij als interieurbouwer in Bergen op Zoom hebben mogen realiseren.

 

Stadlander, interieurbouw in Bergen op Zoom

Een frisse en kleurrijke omgeving. In deze recente samenwerking heeft Visker de interieurbouw op zich genomen. Met verschillende maatwerk oplossingen is deze woningcorporatie uniek in zijn soort geworden. Bij het interieur maatwerk bij Stadlander is duurzaamheid van groot belang geweest. Wij kunnen maatwerk realiseren van duurzame materialen. Hiermee bieden we materialen een tweede leven en zo wordt de footprint kleiner. Bij Stadlander pronkt een prachtige circulaire tafel die gemaakt is van sloophout.

Meer lezen over dit bijzondere project?

Interieur projecten in Bergen op Zoom