Trap met uitstraling

Een trap als middelpunt van het kantoor. Bij het Upfield Becelhuis is dit het centrale punt in de kantoorruimte. De trap bestaat deels uit een podium die dient als informele ontmoetingsplek. De trap staat centraal in de ruimte. Doordat deze in de vide geplaatst is, is de trap een verbindende factor tussen de verdiepingen. De trap is daarmee het middelpunt van het kantoor, wat ook terug te zien is in de podium treden waar medewerkers kunnen samenkomen.

Foto's: JDWA en Sonia Mangiapane

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Door gebruik te maken van vuren bij de trapbekleding ontstaat er een frisse uitstraling. De lichte kleur van het vuren zorgt ervoor dat deze trap een eyecatcher is in het interieur zonder dat deze de volledige ruimte opeist. Doordat het tapijt in dit kantoor een donkere kleur heeft, zijn de traptreden afgewerkt in een bijpassende kleur. Het contrast tussen het antraciet van de treden en de vloer zorgt ervoor dat de trap nog meer opvalt. Bij de wanden van de trap zijn de vuren panelen verticaal geplaatst waardoor de nerfrichting van beneden naar boven loopt. Hierdoor oogt de trap optisch nog hoger. De vuren panelen van de trap treden zijn juist horizontaal geplaatst. Door de verschillende panelen anders te plaatsen ontstaat er een bijzonder patroon in de nerven en heeft deze trap een unieke uitstraling. Het verschil in nerfrichting geeft deze trap een frisse look met een speels effect.

Kantoor-keuken-interieurbouw-breda-keukenblok-2

Het hart van het Becelhuis

In dit Becelhuis kan een proeverij ruimte niet ontbreken. Naast de trap- en wandbekleding is hier een proeverij gecreƫerd. Deze proeverij is het centrum van de kantoorruimte. Door de proeverij rondom te voorzien van kasten ontstaat er een echt eiland effect en door de hoekige vormen past deze proeverij perfect in de hoek van deze ruimte.

De kasten voor de proeverij zijn gemaakt van gemelamineerd spaanplaat. De fronten en zichtzijdes van de kasten zijn vervolgens beplakt met HPL in de kleur oranje, die perfect past bij samenwerking en creativiteit.

Deze proeverij is net als een keuken, het hart van het gebouw. Het bovenblad van de proeverij is afgewerkt met mat geborstelde RVS bladen met een glanzende finish. Hierdoor krijgt het geheel een frisse uitstraling. De combinatie tussen het oranje van de kasten en de donkerblauwe kleur van de stoelen en het donkere tapijt zorgen dat deze proeverij echt uit de ruimte knalt!

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen