Op zoek naar nieuwe horeca inrichting?

Visker is de interieurbouwer voor zichtbaar mooie horeca inrichting op maat. Horeca interieur is bij Visker op verschillende manieren mogelijk. Zo bieden wij maatwerk oplossingen aan voor verschillende interieurbouw. Wij kunnen de inrichting van het restaurant realiseren bij een zorginstelling. Of de horeca interieurbouw voor de bar in het theater.

Met een passende horeca inrichting op maat wordt de ruimte omgetoverd in een samenhangend geheel. Visker is gespecialiseerd in interieurbouw met hout. Ons team van projectleiders staat klaar om samen met jullie het perfecte horeca design interieur te ontwikkelen waarna ons team in de werkplaats de nieuwe horeca inrichting gaat maken. Met onze specialisten in de werkplaats en onze interieurbouwers horeca in het montage team kunnen wij naast uitgifte keukens ook de vaste interieurbouw voor de restaurant inrichting verzorgen. Hiermee is jullie horeca interieur design next level!

 

HAGA – Horeca design interieur met een huiselijke sfeer

In een huis is de keuken het middelpunt. In deze zorginstelling is de uitgifte keuken dus ook als huiselijk middelpunt gemaakt. Dit horeca interieur doet denken aan een keuken thuis. De zichtzijdes zijn afgewerkt met gemelamineerd spaanplaat met donkere hout structuur. De hoeken van deze keuken zijn in verstek gemaakt zodat de kopkanten niet zichtbaar zijn.

Om het geheel af te maken heeft het uitgifte meubel een bovenblad van keramiek en is er boven de keuken een stalen frame onzichtbaar aan het plafond bevestigd. Dit geeft een extra huiselijke sfeer omdat de benodigde producten uitgestald kunnen worden op het stalen frame. Door het stalen frame en de strakke afwerking heeft deze horeca inrichting een moderne stijl die toch sfeervol en huiselijk is.

 

Een warm welkom bij het horeca interieur van Chassé Theater Breda

Voorafgaand aan een theater voorstelling een warm ontvangst, dat geeft deze horeca inrichting. Deze moderne bar is voor het personeel handig in de omgang door de grote kasten aan de achterwand terwijl dit horeca design interieur sfeervol voor de bezoekers is. Doordat de bar van verschillende kanten benaderbaar is voor bezoekers kunnen zij snel tussen de voorstellingen door genieten van een drankje. Een perfect voorbeeld van hoe horeca inrichtingen passend worden gemaakt voor de betreffende ruimte.

Met het stalen frame op de bar wordt er een knipoog gegeven aan de architectuur van het pand waardoor deze horeca interieur inrichting perfect aansluit bij de stijl van het Chassé Theater.

Bekijk al onze horeca interieurbouw en laat je verrassen door zichtbaar mooie horeca inrichtingen.

Horeca interieur

Op zoek naar een interieur in horeca?

Bij Visker gaan wij iedere uitdaging aan om een perfect interieurbouw horeca te creëren. Visker denkt hierbij graag mee in de mogelijkheden, is flexibel en hanteert korte communicatielijnen. Daarnaast is het eindresultaat van onze inrichting in de horeca altijd vakmanschap! Neem contact met ons op voor een meer informatie!

Neem contact op