NVM, een bijzondere eyecathcer

Een grotesk gebouw vol licht, het kantoorpand van NVM in Utrecht is een spektakel. Met een prachtig pand kan het niet anders dan dat de binnenkant ook een bijzondere eyecatcher bevat. Bij binnenkomst van het pand is de entree warm en sfeervol met veel natuurlijk lichtinval. Om deze frisse en lichte sfeer terug te laten komen in het interieur is er in het volledige interieur gewerkt met bamboe. Bamboe is een licht materiaal dat toch een warme gloed heeft.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Bij binnenkomst loopt men meteen tegen een prachtige trap met podiumdelen aan. Deze trap en wanden zijn gemaakt van massief bamboe en zijn afgewerkt met anti slip strips. Door de afwerking van de trap te voorzien van een blanke lak blijft de lichte maar toch warme kleur van het bamboe goed zichtbaar.

Na de entree wordt de bezoeker de prachtige open ruimte in getrokken. De wandbekleding van de entree loopt hier door in de groteske ruimte. Door de wanden volledig te bekleden met bamboe wandpanelen ontstaat er een imposant geheel en lopen de twee verschillende ruimtes feilloos in elkaar over. De bamboe wandpanelen met groeven zorgen voor een uitstekende akoestiek in deze grote ruimte en zijn tegelijkertijd een eyecatcher in het gebouw. Deze open ruimte krijgt door de wandpanelen een warme sfeer.

De bamboe wandbekleding is opgebouwd uit drie verschillende patronen. Door de wandpanelen op een speelse manier door elkaar te plaatsen, ontstaat er een uniek geheel. Voorafgaand aan de wandbekleding is deze ruimte volledig 3D ingemeten zodat de ramen en hoeken perfect verwerkt zijn in de wandbekleding.

Groteske trapbekleding

Naast de bamboe wandbekleding is de centrale ruimte ook voorzien van een grote trap. Deze trap is bekleed met massief bamboe en afgewerkt met anti slip strips. De trap is volledig blank gelakt voor een mooie afwerking. Om een contrast te creƫren is de leuning gemaakt van door en door gekleurd MDF.

NVM, Een fijne ruimte om samen te komen en te ontmoeten. Door de weerkaatsing van het zonlicht op de wandpanelen ontstaat er een rustige en open sfeer die ook warmte uitstraalt. De combinatie van wandbekleding, trapbekleding en een podium zorgt voor een samenhangend geheel.

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen