Maatwerk interieur bij Visker

Visker is opgericht in 1992 en met al meer dan 30 jaar ervaring in interieur maatwerk gaat Visker altijd voor vakmanschap! Ons specialisme ligt hierbij op interieurmaatwerk in verschillende sectoren. Zoals, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, kantoren en diverse interieurbouw.

Wat is maatwerk interieur?

Bij een interieur op maat wordt er een perfecte interieur oplossing gerealiseerd die speciaal is aangepast op de wensen van de klant en de eigenschappen van de ruimte. Hierdoor zijn de meubelen of het vaste interieur compleet passend op de functie. Bij het opmeten van de ruimte wordt er rekening gehouden met elk detail en elk hoekje. Onze projectleiders zorgen er altijd voor dat iemand ontzorgd wordt en gaan altijd voor dat zichtbaar mooie resultaat. Hierbij geven onze projectleiders interieuradvies op maat zodat we samen met onze klant een zichtbaar mooi resultaat neerzetten.

Interieur maatwerk zorgt ervoor dat de complete ruimte of zelfs het complete pand getransformeerd wordt en volledig past bij de eigen huisstijl. Maar maatwerk interieur hoeft niet meteen een volledig interieur te zijn. Visker maakt ook verschillende maatmeubels zoals een op maat gemaakte bar, een interieur kast op maat of een trap inclusief een podium gerealiseerd. Hierdoor krijgt de ruimte een perfect passend meubel dat uniek is in zijn soort.

Interieur op maat

Naast onze zakelijke klanten bieden wij ook maatwerk interieur voor particulieren. Over de jaren heen heeft Visker verschillende interieurbouw kasten op maat gerealiseerd. Die prachtige interieur kasten op maat zijn volledig naar wens ingericht, zo is deze altijd gebruiksvriendelijk.

Bekijk al onze interieurs op maat en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties.

Op zoek naar een interieur op maat?

Bij Visker gaan wij iedere uitdaging aan om een perfect maat interieur te creëren. Visker denkt hierbij graag mee in de mogelijkheden, is flexibel en hanteert korte communicatielijnen. Daarnaast is het eindresultaat van onze maat meubels & interieur altijd vakmanschap! Neem contact met ons op voor een meer informatie!

Neem contact op