Interieurbouw Amstelveen

Wij bieden volledig maatwerk op de millimeter nauwkeurig!

Met verschillende bedrijven die al kennis hebben gemaakt met Visker zijn wij ook actief als interieurbouwer in Amstelveen. Onze gespecialiseerde meubelmakers maken met passie en een scherp oog voor details het mooiste maatwerk meubilair.

Met een groot aantal zakelijke projecten zijn wij de betrouwbare partner voor maatwerk interieurbouw in Amstelveen. Wij zijn werkzaam in verschillende segmenten zoals; onderwijsinstellingen, zorginstellingen en kantoren. Naast deze prachtige zakelijke projecten is Visker ook werkzaam in de particuliere markt.

Wij zorgen met ons team van specialisten dat de interieurbouw van topkwaliteit zichtbaar mooi wordt gerealiseerd. Onze vakmannen in onze werkplaats maken met passie het mooiste maatwerk meubilair. Met hun oog voor details is het resultaat altijd perfect. De meubels en onderdelen voor het maatwerk meubilair worden vervolgens overgedragen aan onze specialisten in de montage zodat het meubilair tot in de puntjes gemonteerd wordt. Ons doel is altijd een zichtbaar mooi resultaat!

Hierbij zijn wij trots op verschillende particuliere projecten die wij als interieurbouwer in Amstelveen hebben mogen realiseren.

 

Woonhuis, interieurbouw in Amstelveen

Een prachtig particulier maatwerk. In dit woonhuis zijn verschillende aspecten van maatwerk oplossingen gerealiseerd. Op de begane grond is er een scheidingswand gecreëerd doormiddel van een kast. De kast is geheel van HPL en gemelamineerd spaanplaat gemaakt. Hierbij is de kast voorzien van schuifdeuren en een tv-nis. Aan de achterzijde van de kastenwand zijn drie spiegels toegevoegd. Op de eerste verdieping is het maatwerk in dezelfde stijl geplaatst zodat het interieur een samenhangend geheel is. De kledingkast heeft aan de voorkant prachtige zwart metalen deuren met rijs smoke glas en is aan de achterkant voorzien van een tv-nis en sluit perfect aan bij het badkamermeubel dat feilloos overloopt in het dressoir in de slaapkamer.

 

Bekijk al onze interieurbouw projecten in Amstelveen en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties.