Interieurbouw Utrecht

Onze interieurbouw wordt met aandacht tot in de puntjes uitgewerkt!

Visker is gestart in 1992, en tot op de dag van vandaag doen wij waar we sterk in zijn: Ambachtelijk bewerken van hout. Met ruim 35 medewerkers en ruim 30 jaar ervaring gaan wij iedere uitdaging aan om een zichtbaar mooi! interieur in Utrecht op te leveren. Met ons oog voor details helpen wij bedrijven, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, theaters en overheidsinstellingen bij maatwerk oplossingen. Met onze werkplaats naast ons kantoor gevestigd houden wij alles in eigen hand en vanuit hier creëren en monteren wij onze interieurbouw in Utrecht.

 

Interieurbouw in Utrecht: Inspectie van het Onderwijs

Donkerblauwe stoffen bekleding en achterwanden zorgen voor een mooi contrast met het multiplex. Door de verschillende panelen toe te voegen aan dit interieur ontstaan er fijne flexwerkplekken en bevordert de akoestiek van de ruimte. De donkerblauwe zittingen zorgen ervoor dat dit een fijne ruimte is om je te concentreren als medewerker.

Het vaste maatwerk interieur is gemaakt van berken multiplex, afgewerkt met een matte whitewash. De kopse kanten zijn blank mat afgelakt. Zo behoudt het multiplex zijn rustige en natuurlijke kleur.

 

Een bijzondere eyecatcher bij NVM in Utrecht

De bamboe wandpanelen met groeven zorgen voor een uitstekende akoestiek in deze grote ruimte en zijn tegelijkertijd een eyecatcher in het gebouw. Deze open ruimte krijgt door de wandpanelen een warme sfeer. De wandpanelen zorgen voor een verbinding tussen de verschillende ruimtes en lopen feilloos over in trapbekleding.

De bamboe wandbekleding is opgebouwd uit drie verschillende patronen. Door de wandpanelen op een speelse manier door elkaar te plaatsen ontstaat er een uniek geheel. Voorafgaand aan de wandbekleding is deze ruimte volledig 3D ingemeten zodat de ramen en hoeken perfect verwerkt konden worden in de wandbekleding.

 

Bekijk al onze interieurbouw projecten in Utrecht en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!