Inrichting nieuwe kantoorlocatie AAG

In deze recente samenwerking met Qwinq heeft Visker een unieke kans gekregen om de interieurbouw op zich te nemen bij deze nieuwe kantoorlocatie voor AAG in Den Bosch. Een ontspannen en moderne sfeer. Dit kantoor heeft een unieke vorm, de buitenwand loopt rond en is bijna volledig voorzien van ramen. Met een ronde raampartij heeft deze gezamenlijke ruimte een unieke look en met contrasterende kleuren zoals donkerblauw en oranje hangt hier een fijne werksfeer.

Een moderne look & feel bij AAG

Om nadruk te leggen op de ronde buitenwand is deze gezamenlijke ruimte voorzien van een ronde afscheiding. Deze afscheiding is het middelpunt van de ruimte en is aan beide zijdes voorzien van een geïntegreerde zitbank. Door de half ronde afscheiding te voorzien van plantenbakken ontstaat er een groene oase in het midden van deze gezamenlijke ruimte.

Naast de half ronde bank is er een koffiebar geplaatst. Het hart van elke zaak zit namelijk in de koffiebar. Deze grote koffiebar met een doorlopend blad breekt het geheel doordat deze een kwartslag gedraaid staat ten opzichte van de bank. Met een uniek marmeren bovenblad is deze koffiebar heel bijzonder. Het donkere hout past goed bij het marmeren bovenblad en met de ronde hoeken ontstaat er in combinatie met de plantenbakken een organische sfeer. De donkere kasten zijn gemaakt van HPL en het bovenblad wordt ondersteund door een
stalen poot. Om ervoor te zorgen dat het marmeren bovenblad niet te zwaar wordt voor de kasten is er een stalen frame onder het bovenblad geplaatst. Dit geeft het bovenblad voldoende ondersteuning en zorgt er tegelijkertijd voor dat het marmeren bovenblad uitsteekt over het frame. Dit geeft deze koffiebar een unieke look waardoor het lijkt alsof het marmeren bovenblad zweeft.

De ronde buitenwanden van dit kantoor zorgen ook voor een uitdaging in ruimte. Om de ruimte optimaal te kunnen benutten zijn er twee werknissen gemaakt. Dit zorgt voor een fijne afscheiding en creëert ook extra werkplekken. De akoestische afwerking bij de werk nissen zorgt voor rust en biedt de mogelijkheid om goed te overleggen. De akoestische wanden lopen in een vloeiende lijn met de ramen mee.

De nissen zijn afgewerkt met PETfelt dat matcht met de stoffering van de banken en stoelen. De stoelpoten en hangende tafels in de nissen hebben dezelfde stalen vorm als de poten van de oranje gestoffeerde banken in de algemene ruimte. Hierdoor hebben de meubels dezelfde look & feel en ontstaat er een samenhangend geheel.

De verschillende kleuren in dit maatwerk interieur zorgen voor een kleurrijk geheel. Door de ronde vormen in combinatie met de strakke lijnen krijgt dit kantoor een moderne look & feel.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen