Interieurbouw Den Bosch

Ons hart klopt sneller van interieurbouw!

Interieurbouw in Den Bosch, verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen hebben Visker al leren kennen als betrouwbare partner voor de interieurbouw en het maatwerk meubilair. Met onze projecten in verschillende marktsegmenten zijn wij werkzaam in verschillende regio’s waaronder Den Bosch. Door de verschillende partners zijn wij werkzaam in vele marktsegmenten, waaronder: kantoren, onderwijs en zorg.

Met onze specialisten in de werkplaats en onze vakmensen van montage staan wij altijd voor ambachtelijk vakmanschap. Onze werkplaats is gevestigd in Terheijden, de plek waar het 30 jaar geleden allemaal is begonnen. Met onze werkplaats naast ons kantoor gevestigd houden wij alles in eigen hand. Vanuit daar staan wij klaar voor ons maatwerk oplossingen te creëren en monteren door heel Nederland.

 

 Interieurbouw in Den Bosch: AAG

Een ontspannen en moderne sfeer. Met contrasterende kleuren zoals donkerblauw en oranje hangt hier een fijne werksfeer. Door de ronde bank met geïntegreerde plantenbakken staat er een botanische scheiding tussen de zitplekken. De grote koffiebar met een doorlopend blad breekt het geheel. Het donkere hout past goed bij het Dekton bovenblad en met de ronde hoeken ontstaat er samen met de plantenbakken een organische sfeer. De donkere kasten zijn gemaakt van HPL en het bovenblad wordt ondersteund door een stalen poot. De verschillende kleuren in dit maatwerk interieur zorgen voor een kleurrijk geheel. Door de ronde vormen in combinatie met de strakke lijnen krijgt dit kantoor een moderne look & feel.

 

Ambachtelijke interieurbouw bij Bossche Vakschool

Ambacht met een hout eerlijke look! Een school waarbij ambacht centraal staat, dat vraagt om een ruimte die ambacht ademt. Door het prachtige hout is deze school nog steeds een rustige omgeving voor studenten met tegelijkertijd een warme sfeer. Door gebruik te maken van een lichter hout wordt de mooie lichtinval behouden. De akoestiek van deze school wordt verbeterd doordat er isolatie achter de Woodline wandpanelen geplaatst is, waardoor het geluid in deze levendige school gedempt wordt.

 

Bekijk al onze interieurbouw projecten in Den Bosch en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!