Interieurbouw Amsterdam

Ons maatwerk is tot op de millimeter nauwkeurig!

Visker is specialist in het realiseren van interieurbouw in Amsterdam. Wij gaan in gesprek met architect en opdrachtgever om details te bespreken. Bij ons heb je altijd één aanspreekpunt, de projectleider. De projectleider zal jullie ontzorgen en op de hoogte houden van al het nieuws rondom jullie nieuwe interieur in Amsterdam!

Het resultaat van ons maatwerk meubilair is keer op keer vakmanschap. Onze gespecialiseerde meubelmakers maken met passie en een scherp oog voor details de mooiste meubels voor de perfecte interieurbouw in Amsterdam.

Door de jaren heen zijn wij als interieurbouwer in Amsterdam werkzaam geworden in de verschillende sectoren: kantoren, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Verschillende bedrijven hebben met ons samengewerkt als een betrouwbare partner. Naast de zakelijke markt kan Visker ook de particuliere markt bedienen.

Met een hecht team van specialisten zorgen wij ervoor dat het maatwerk interieur tot op de millimeter nauwkeurig is gecreëerd. Visker denkt hierbij graag mee met de mogelijkheden en het is altijd onze missie om een interieurbouw van topkwaliteit zichtbaar mooi te realiseren.

Met verschillende opdrachtgevers in Amsterdam zijn wij trots op onze interieurbouw in Amsterdam.

 

Interieurbouw in Amsterdam: Huijgens College

Een aula met sfeer. De kleurcombinatie van rood met geel geeft een warm gevoel aan deze aula in Amsterdam. De plantenbakken van gemelamineerd spaanplaat zorgen voor een natuurlijk afscheiding tussen de tafels en het podium. Het podium zorgt voor een ontspannen plek waar studenten samen kunnen komen. Bij dit podium is het frame gemaakt van spaanplaat en vervolgens aan de bovenzijde voorzien van beplating. Met de binnenzijde voorzien van akoestisch materiaal is dit podium een fijne plek om te ontspannen. Een perfecte plek voor scholieren om te ontspannen en te studeren.

 

Bekijk al onze interieurbouw projecten in Amsterdam en laat je verrassen door onze zichtbaar mooie realisaties!