Interieurbouw voor bedrijven en organisaties

Meer dan 30 jaar ervaring!

Al 30 jaar houdt Visker Interieurbouw zich als interieurbouwer bezig met diverse bedrijfsmeubilair in alle soorten en maten met een team van meer dan 35 vakbekwame specialisten. Veel bedrijven hebben al kennisgemaakt met Visker Interieurbouw als een betrouwbare partner in de bouw. We onderscheiden ons door vroegtijdig mee te denken met de klant, architect en/of eindgebruiker.

We maken naast maatwerk meubilair ook keukens/pantry’s en fijntimmerwerk. Denk bij fijn timmerwerk aan trappen, trapbekleding, wandbekleding, podia, tribunes en raam- of deur dagkantafwerking.

Aannemers, bouwmanagementbureau ’s, architectenbureaus, projectinrichters en andere diverse bedrijven weten ons al veelvuldig te vinden, o.a. voor kantoren, onderwijs en zorg.

Zo gaan wij te werk

Aanvraag, calculatie & offerte
Wanneer de calculatie de offerte-aanvraag heeft ontvangen gaan zij aan de slag met het maken van een duidelijke/complete offerte.

Voorbereiding
Op het moment dat wij de getekende opdracht in ontvangst hebben genomen starten wij met de werkvoorbereiding. Er is binnen ons team altijd 1 aanspreekpunt voor de klant. Dit werkt voor de klant zeer plezierig en het zorgt ervoor dat de communicatie direct verloopt. De voorbereiding start met het opstellen van vragen omtrent de detaillering van het ontwerp. Wij gaan graag met architect en opdrachtgever aan tafel om details te bespreken.

Daarna zullen wij op locatie alles inmeten wat relevant is voor de maatvoering van de meubels. Wij meten digitaal in. Vervolgens start het tekenwerk. Het tekenwerk wordt driedimensionaal uitgewerkt. Hierdoor ontstaat er een duidelijk en overzichtelijk beeld van het eindresultaat. Deze bestaan uit aanzichten, doorsnedes en details.

Op het moment dat deze door de opdrachtgever zijn ondertekend voor akkoord vervolgen wij de voorbereiding middels de inkoop van de materialen. 

Productie
Naast onze eigen ervaren meubelmakers zijn de definitieve werktekeningen de basis voor de productie. De productie vindt plaats in onze werkplaats in Terheijden.

Montage
Net als tijdens de voorbereiding zorgen wij er voor dat er voor de klant 1 aanspreekpunt op locatie aanwezig is, de voorman.

Oplevering
De persoonlijke oplevering zal geschieden op het moment dat alle meubels volledig gemonteerd zijn.

Neem contact op