interieur zorginstelling

Gezondheidszorg

Bij Visker staan wij voor ambachtelijk vakmanschap. Met ruim 35 medewerkers zijn wij elke dag bezig met het ambachtelijk bewerken van hout. Onze missie is hierbij om keer op keer een interieurbouw van topkwaliteit af te leveren. Hierbij hebben onze vakmannen een scherp oog voor details en wordt alles tot in de puntjes gemonteerd.

Met ruim 30 jaar ervaring zijn er verschillende zorginstellingen die ons hebben leren kennen. Visker is een betrouwbare partner voor al het maatwerk meubilair en interieurbouw. Doordat wij werken met verschillende partners zijn wij werkzaam in verschillende sectoren: kantoren, onderwijs en zorginterieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projectinrichters, aannemersbedrijven en architectenbureaus.

Visker is van alle markten thuis, wij onderscheiden ons in moeilijk interieurbouwwerk, fijn timmerwerk, montage van akoestische oplossingen, wandbekleding en plafondelementen.. Zo kunnen wij onze expertise inzetten voor het interieur van de zorginstelling.

Visker is gespecialiseerd in interieurbouw voor de zorg op verschillende disciplines, denk aan: ziekenhuizen, woonzorgcentrums, geestelijke gezondheidszorg, palliatieve centrums, hospice, tandartsen, huisartspraktijken en apotheken. In de sector interieur zorg is het van belang dat je als interieurbouwer op de hoogte bent van de nieuwe innovaties. Visker is hier inmiddels niet meer gespecialiseerd maar deskundig te noemen.

 

Nieuw interieur bij jullie zorginstelling?

Al meer dan 30 jaar houdt Visker zich bezig met interieurontwerp in de zorg in alle soorten en maten. Visker denkt mee in mogelijkheden bij het interieurontwerp in de zorg, is flexibel, hanteert korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om een zorg interieur van topkwaliteit zichtbaar mooi af te leveren!

Neem contact op