Inrichting tandartspraktijk bij Visker

Met al meer dan 30 jaar ervaring is Visker de interieurbouwer voor de perfecte tandarts inrichting. Visker is opgericht in 1992 en wij gaan altijd voor vakmanschap. Het is onze passie om te werken met hout en ons specialisme ligt hierbij op maatwerk interieur in verschillende sectoren zoals, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, kantoren en theaters.

Een tandartspraktijk inrichten van A tot Z

Vanaf de eerste stap die bij Visker binnen wordt gezet, of dit nu bij ons op kantoor of digitaal is, wordt je als opdrachtgever bij ons ontzorgt. Met onze baken aan kennis op kantoor nemen wij je van A tot Z mee in het proces en sta je bij Visker altijd op nummer één.

Vanaf het begin van het project staat ons team van kantoor toppers voor je klaar. Met hun kennis van diverse materialen zal ons team van calculatie altijd meedenken in de mogelijkheden, adviseren waar nodig en zorgen voor eerlijke prijs voor de kosten van de inrichting tandartspraktijk

Nadat de calculatie rondom jullie project helemaal rond is wordt de praktijkinrichting voor de tandarts overgedragen aan de projectleider. Onze projectleiders werken nauw samen met het calculatie team, de technisch tekenaars en de werkvoorbereiders.

Een perfecte tandartspraktijk inrichten

In de afgelopen jaren is Visker specialist geworden in tandartspraktijk inrichten. Door de jaren heen hebben verschillende praktijken kennis gemaakt met Visker. Hierbij wordt er altijd gezorgd voor de perfecte interieur oplossing voor de tandarts inrichting. Hierdoor kunnen wij de praktijkruimte inrichten met een compleet passend interieur. Bij het opmeten van de ruimte wordt er rekening gehouden met elk detail en elk hoekje. Onze projectleiders zorgen er altijd voor dat iemand ontzorgd wordt en gaan altijd voor dat zichtbaar mooie resultaat. Hierbij geven onze projectleiders interieuradvies op maat zodat we samen met onze klant een zichtbaar mooi resultaat neerzetten.

Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Wij komen onze beloftes na en zijn flexibel, hanteren snelle levertijden met hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast onderscheiden wij ons ook doordat onze projectleiders graag vroegtijdig met de opdrachtgever aan tafel willen om uitgangspunten en wensen te bespreken voordat we de tandartspraktijk inrichten. Maatwerkmeubilair wordt altijd gezien als laatste discipline binnen een project, maar moet het niet worden onderschat. Tijdens een project zijn voor ons alle disciplines even belangrijk en moeten aansluiting vinden met onze meubels.

 

Op zoek naar nieuwe praktijkinrichting tandarts?

Visker denkt mee in mogelijkheden in de tandartspraktijk inrichten. is flexibel, hanteert korte communicatielijnen en het eindresultaat is altijd vakmanschap. Het is iedere keer weer opnieuw de missie van onze vakmensen om een tandartspraktijk van topkwaliteit in te richten.

Bij Visker gaan wij iedere uitdaging aan voor de perfecte inrichting bij jullie tandartspraktijk Neem contact met ons op voor een meer informatie.

Neem contact op