Interieurbouw Oosterhout

Het resultaat is altijd zichtbaar mooi!

Er zij meerdere bedrijven die ons al hebben leren kennen. Wij zijn een betrouwbare partner in maatwerk meubilair, fijn timmerwerk, akoestische oplossingen, keukens en pantry’s. Zo zijn wij werkzaam in een aantal sectoren zoals theaters, kantoren, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Hiermee bieden wij altijd de perfecte interieurbouw in Oosterhout.

Naast zakelijke interieurbouw in Oosterhout biedt Visker ook maatwerk oplossingen voor de particuliere markt. Wij kunnen onze particuliere klanten voorzien van een prachtig nieuw interieur. De interieurbouw kan hierbij volledig door het hele huis worden toegepast. Zo passen de verschillende ruimtes bij elkaar en ontstaat er dus een zichtbaar mooi geheel.

Onze projectleiders begeleiden zowel een zakelijk als een particulier project tot in de puntjes. Bij ons heb je één aanspreekpunt, onze collega’s staan voor persoonlijk contact en adviseren graag waar nodig. Onze projectleiders zullen er altijd voor zorgen dat jullie ontzorgd worden en op de hoogte worden gehouden van als het nieuws rondom de nieuwe interieurbouw in Oosterhout.

Met een hecht team van specialisten zorgen wij ervoor dat het maatwerk interieur tot op de millimeter nauwkeurig is gecreëerd. Visker denkt hierbij graag mee met de mogelijkheden en zal altijd dat stapje extra zetten. Het is onze missie om elke keer een interieurbouw van topkwaliteit zichtbaar mooi te realiseren.

 

Woonhuis in Oosterhout, interieurbouw

Bij dit woonhuis in Oosterhout is een moderne look & feel gerealiseerd. Doordat verschillende ruimtes zijn voorzien van maatwerk interieurbouw komt de inrichting rustig over. Naast de kasten, het tv-meubel en de wasruimte is er ook een keuken op maat gerealiseerd. Met een imposante kastenwand en een groot kookeiland is dit het middelpunt van het huis. De keuken is afgewerkt met inbouw apparatuur en is voorzien van de nieuwste snufjes.

 

Bekijk al onze interieurbouw projecten in Oosterhout en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!