Interieurbouw Breda

Ons hart klopt sneller van interieurbouw!

Van kantoor, school, zorginstelling, overheidsinstelling tot theater, een maatwerk interieur zorgt dat een ruimte leeft. Bij Visker doen wij elke dag waar wij sterk in zijn: het ambachtelijk bewerken van hout. Met onze interieurbouw in Breda zijn wij specialist in maatwerk en gaan wij iedere uitdaging aan om een zichtbaar mooi! interieur in Breda op te leveren. Door de verschillende partners zijn wij werkzaam in vele marktsegmenten, waaronder: kantoren, onderwijs en zorg.

Met een ervaring van 30 jaar heeft Visker verschillende projecten interieurbouw in Breda gerealiseerd waar wij trots op zijn.

 

Een botanisch interieur bij Avans OpenX

Als echte interieurbouwer in Breda is Visker enorm trots op het bijzondere resultaat van Avans OpenX. Bij Avans OpenX is er een maatwerk interieur gerealiseerd, hierbij is er een botanische leeromgeving ontstaan. Een totaal verbouwing van de ruimte van drie verdiepingen. Met het maken van de concentratiehuisjes zijn er fijne werkplekken ontwikkeld. Het gemelamineerd spaanplaat komt terug in het hele interieur. Gecombineerd met groene stoffen bekleding en planten in de op maat gemaakte plantenbakken maakt Avans OpenX tot een compleet geheel. Door het groen ontstaat er een rustige plek. Op de kopkanten van de meubels zijn aluminium hoekprofielen gemonteerd waardoor er geen ABS band of kopkant in zicht is. Bij dit project is er tot in de details gewerkt. De brandhaspels zijn allemaal verwerkt in een kast of muur, de zuilen om een ruimte te reserveren zijn tot in de puntjes rond afgewerkt en er zijn verschillende roomdivers gemaakt met glas en stoffering zodat studenten zich in deze groene en rustige ruimte optimaal kunnen concentreren.

 

Chassé Cinema, interieurbouw in Breda

Een warme binnenkomst zodra men de Chassé Cinema foyer binnenstapt. Wandbekleding waarbij het hout in balans is, een prachtig interieurbouw in Breda. Een rustige factor tussen de rode vloer en het donkere plafond. Door de houten wandbekleding ontstaat er een rustige plek waar de nieuwe films uit de muur spatten. Voor deze wandbekleding zijn Woodline wandpanelen gebruikt. Door de ruimte met verschillende panelen te bekleden kan de ruimte optimaal gebruikt worden en is er voldoende plek voor de verschillende schermen en filmposters. Op deze manier ontstaat er een duidelijke route naar de cinemafoyer voor de bezoekers en doordat de buitenste wanden mee vloeien met de binnenste ronde wand ontstaat er een fijne sfeer.

 

Bekijk al onze interieurbouw projecten in Breda en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!