Kantoorinrichting voor Inspectie van het Onderwijs

Dit kantoor heeft een rustige omgeving waar ruimte is voor contrast. Waar er ruimte is voor contrast. Met een zakelijke uitstraling en de donkerblauwe kleuren is dit een rustige werkomgeving. De donkerblauwe stoffen bekleding en achterwanden zorgen voor een mooi contrast met het multiplex. Door de verschillende panelen toe te voegen aan dit interieur ontstaan er fijne flexwerkplekken en wordt de akoestiek van de ruimte verbeterd. De donkerblauwe zittingen zorgen ervoor dat dit een fijne ruimte is om je te concentreren als medewerker.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Ruimte voor contrast

Bij binnenkomst loopt men meteen tegen de informatiebalie aan. Deze informatiebalie is bekleed met twee verschillende kleuren Corian. Dit loopt naadloos in elkaar over een geeft deze balie een strakke maar toch unieke look. De letters op de informatiebalie zijn translucent ingelegd met aan de achterzijde wit licht. Om het contrast dat in het verdere interieur te zien is terug te laten komen, is er een zwarte plint bevestigd zodat het lijkt alsof de informatiebalie zweeft.

Het vaste maatwerk interieur is gemaakt van berken multiplex, afgewerkt met een matte whitewash. De kopse kanten zijn mat blank afgelakt. Zo behoudt het multiplex zijn rustige en natuurlijke kleur.

De binnenkant van de belcellen, werkplekken en treinzitjes zijn afgewerkt met verschillende materialen. Deels afgewerkt met MDF beplakt met Fenix HPL en deels afgeplakt met PETfelt in een bijpassende kleur. Zo komt de kleur van de tafelbladen overeen met het MDF op de achterwand en wordt de akoestiek bevorderd door de PETfelt afwerking die ook nog eens matcht met de stoelen en banken.

bedrijfskeuken-interieurbouw-breda-keukenblok-2

Unieke pantry

Naast het maatwerk interieur is de kantoorruimte ook voorzien van een unieke pantry. Een pantry is een kleine keuken met stromend water, een koelkast en het belangrijkste; een koffieapparaat. Een pantry is de plek waar medewerkers in de ochtend en gedurende de werkdag even bij elkaar kunnen komen om een kopje koffie te halen. Deze pantry is voorzien van een combinatie van gemelamineerd spaanplaat en MDF beplakt met Fenix HPL. Hierbij is de pantry afgewerkt met ABS band in een bijpassende kleur. Met de lichte kleur past deze perfect in het rustige en zakelijke interieur van dit kantoor.

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen