Interieurbouw Den Haag

Het resultaat is altijd zichtbaar mooi!

Bij Visker staan wij voor ambachtelijk vakmanschap. Met ruim 35 medewerkers zijn wij elke dag bezig met het ambachtelijk bewerken van hout. Onze missie is hierbij om keer op keer een interieurbouw in Den Haag van topkwaliteit af te leveren. Hierbij hebben onze vakmannen een scherp oog voor details en wordt alles tot in de puntjes gemonteerd.

Met ruim 30 jaar ervaring zijn er verschillende bedrijven die ons hebben leren kennen. Visker is een betrouwbare partner voor al het maatwerk meubilair en interieurbouw in Den Haag. Doordat wij werken met verschillende partners zijn wij werkzaam in verschillende sectoren: kantoren, onderwijs en zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projectinrichters, aannemersbedrijven en architectenbureaus.

 

Interieurbouw Den Haag: Hout doet leven

Voor het kantoor van KSA in Den Haag is dit groene maatwerk interieur gecreëerd. Een kantoor waar rust centraal staat. Een botanische sfeer met veel groen zorgt voor een fijne werkplek. De hoge meubels met zitbanken en plantenbakken in een organische vorm, zorgen ervoor dat de verschillende plekken goed van elkaar gescheiden worden en hiermee de akoestiek in de ruimte bevorderd wordt. Deze hoge meubels zijn gemaakt van eiken fineer dat puur monocoat afgelakt is. Afgewerkt met een RVS look hoge plint zijn deze hoge meubels ook handig in de omgang. De hoge plint bestaat uit HPL dat afgewerkt is met een dunne laag aluminium. De plantenbakken zijn vervolgens afgewerkt met EPDM folie.

 

Creatieve hoekjes in het interieur van Nationale Nederlanden

Het kantoor van Nationale Nederlanden is voorzien van een prachtig maatwerk interieur. Met verschillende hoekjes en werkplekken oogt deze grote kantoorruimte toch knus en sfeervol. De combinatie tussen de groene en oranje tinten zorgen voor een rustige sfeer. Met verschillende podia’s is er genoeg ruimte voor presentaties en vergaderingen in een ontspannen setting.

 

Bekijk al onze interieurbouw projecten in Den Haag en laat je verrassen door zichtbaar mooie interieur realisaties!