Kantoorinrichting bij TBI

Een rustig interieur met een moderne twist. Dit kantoorpand heeft een moderne look gekregen door de groene elementen, de planten en het hout. Het kantoor heeft hiermee een natuurlijke sfeer gekregen en is dus een fijne en rustige werkplek voor medewerkers. Bij het pand van TBI heeft Visker voor twee verdiepingen wandbekleding en maatwerk interieur gerealiseerd.

Unieke lamellen

De wandbekleding komt terug door het volledige pand en is in alle opzichten tot in de puntjes afgewerkt. De doorgaande gang is op twee manieren afgewerkt met wandbekleding. Één kant is afgewerkt met beton IMI met groeven. Het beton IMI is een gegoten materiaal waarbij de structuur goed zichtbaar is. Door de groeven in de wand ontstaat er een uniek patroon en geeft dit de gang een robuustere look. Aan de overkant van de beton IMI muur is de wand afgewerkt met eiken fineer wandbekleding. Dit geeft een mooi contrast met het beton IMI en door het gebruik van de licht eiken wandbekleding krijgt deze gang een rustige look.

De concentratieruimtes in dit pand sluiten aan bij de gang, maar zijn toch uniek. De wanden zijn namelijk bekleed met houten wandpanelen en hebben hierdoor een natuurlijke sfeer. De houten wandpanelen zorgen naast een fijne sfeer ook voor optimale akoestiek, zodat medewerkers zich optimaal kunnen concentreren. Met een zacht licht in de vorm van LED strips boven de houten wandpanelen hangt er een aangename sfeer. In deze kantoorruimte zijn naast de verschillende soorten wandbekleding ook unieke lamellen wanden gecreëerd. Met als ondergrond een eiken wand waarbij de lamellen er kops op gemonteerd worden.

Op deze manier kunnen er tussen een aantal lamellen ook LED strips verwerkt worden. Naast de grote lamellen wand zijn er ook kleinere lamellen wanden gemaakt. Bij de smalle lamellen wand zijn er dorpels als basis gebruikt, zodat de lamellen daarop bevestigd kunnen worden. In de lamellen zijn LED strips verwerkt, die ervoor zorgen dat het licht van buiten versterkt wordt.

Naast de wandbekleding is er bij TBI ook maatwerk interieur gerealiseerd. Zodat de rustige maar toch moderne sfeer door het hele kantoor terug te vinden is. Bij de entree is een treinzit inclusief stalen kozijn gemaakt met daarnaast een infozuil. De infozuil is gemaakt van eiken fineer en bevat een geïntegreerd scherm. De zuil is gebogen, waardoor er een unieke look ontstaat. Voor extra zicht is er een LED strip verwerkt in de zuil.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

bedrijfskeuken-interieurbouw-breda-keukenblok-1

Modern en sfeervol

In de kantine zijn verschillende meubels gecreëerd. Hiervoor zijn ook de benodigde en praktische meubels ontwikkeld. Zoals de keuken, het buffet meubel en het afval meubel. Alle meubels zijn gemaakt van HPL met ronde hoeken en een composiet bovenblad, die met aluminium herlijst is. In het voorste meubel is een opening gefreesd zodat het precies rondom de bouwkolom geplaatst is. Een kolom hoeft dus geen obstakel in het interieur te zijn, maar kan verwerkt worden in de interieurbouw waardoor deze kolom de aandacht in de ruimte een stuk minder opeist.

Om ervoor te zorgen dat er een wel natuurlijke sfeer in de kantine hangt, ondanks de moderne grijze keuken meubels, zijn er plantenbakken gemaakt die tegen een wand van houten wandpanelen zijn geplaatst. Met deze groene toevoeging aan het interieur komt de warme sfeer ook terug in de kantine. Maar het echte pronkstuk in deze kantine is het prachtige plafondelement. Het plafondelement is gemaakt van MDF met eiken fineer en bestaat uit 8 elementen. Een uitdagend stuk om te creëren en te plaatsen, maar het trekt de aandacht meteen naar het middelpunt van de ruimte, de eettafel waar medewerkers ontspannen. Dit plafond zorgt voor een frisse en unieke look in de kantine.

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen