Kantoorinrichting bij A Brand New Day

Een industriële en hippe uitstraling. Dit kantoor heeft al een industriële sfeer van zichzelf en bij deze sfeer hoort natuurlijk ook een industrieel interieur met een hippe sfeer. Bij het kantoor van A Brand New Day is dit eigentijdse maatwerk interieur gecreëerd.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Hip & industrieel

Bij een industriële uitstraling kunnen hippe bars natuurlijk niet ontbreken. Dit kantoor heeft verschillende grote ruimtes waardoor er genoeg mogelijkheid is om fijne plekken te creëren waar collega’s samen kunnen komen voor een kopje koffie of voor een welverdiend drankje op vrijdag.

Een koffiebar is het middelpunt van de ruimte. Bij deze unieke ruimte kan een stoere bar niet ontbreken. Deze koffiebar is afgewerkt met ronde hoeken en een stalen frame boven de bar. De koffiebar bestaat uit een eiland met een achterwand inclusief lage kasten en spoelbak. Het composiet bovenblad is zowel op het eiland als op de achterwand verwerkt. Om te zorgen dat er genoeg ruimte is voor alle benodigdheden voor de perfecte koffie staan naast deze industriële koffiebar verschillende vitrines. Deze vitrines zijn verwerkt in een MDF eiken fineer ombouw, die afgelakt is met Monocoat black. Een fijn eiland met een koffiehoekje op het aanrecht zorgt voor een heerlijke warme sfeer. Deze koffiecorner is echt het hart van de zaak!

Na een week hard gewerkt te hebben kunnen de medewerkers van dit kantoorpand hun weekend inluiden met een drankje. Voor de vrijdagmiddag borrels is er een grote cocktailbar met ronde voorkant gecreëerd. Deze bar is geplaatst op een verhoogde vlonder. Hierbij is het bovenblad gemaakt van eiken en met donker piano afgelakt. Om een echte cocktailbar sfeer te creëren is de ombouw van de bar voorzien van gestoffeerde rollen. Het stalen frame op de middelste bar sluit perfect aan bij het stalen frame dat over de gehele bovenverdieping staat. Zo ontstaat er een hippe bar sfeer waarbij de gehele ruimte betrokken wordt. Dit geeft de ruimte een unieke look & feel.

Een unieke keuken

Op de derde verdieping is er een keuken gecreëerd. De achterwand is voorzien van een zwarte houtprint, maar wat deze keuken echt uniek maakt is de afwerking op het kookeiland. Het kookeiland heeft een bijzondere look doordat MDF op de fronten is afgewerkt met een metalen toplaag. Deze koperen platen worden met de hand bewerkt waardoor elke plaat ook echt uniek is. Hierdoor ontstaat er een bijzonder patroon op het kookeiland. Door de plint ook af te werken met een metalen toplaag maar het patroon in een andere richting te plaatsen ontstaat er een optische illusie. Je blik valt meteen op deze bijzondere toevoeging en de keuken springt dus meteen in het oog.

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen