Theaterinrichting bij Chassé Theater Breda

Wandbekleding waarbij het hout in balans  is. Een rustige factor tussen de rode vloer en het donkere plafond. Door de houten wandbekleding ontstaat er een rustige plek waar de nieuwste films uit de muur spatten en de aandacht krijgen. Voor deze wandbekleding zijn houten wandpanelen gebruikt.

Door in de ruimte te werken met losse panelen die in een vloeiende lijn naast elkaar geplaatst zijn en met elkaar overlappen, ontstaat er een optisch ronde ruimte en is er voldoende plek voor de verschillende schermen en filmposters. Op deze manier ontstaat er een duidelijke route voor de bezoekers naar de cinemafoyer en doordat de buitenste wanden mee vloeien met de binnenste ronde wand ontstaat er een fijne sfeer.

Met een verborgen taatsdeur ontstaat er voor het personeel een doorgang die voor de bezoeker niet zichtbaar is. Hierdoor blijft de illusie van de ronde ruimte in stand.

Een warm welkom

Naast deze wandbekleding is bij Chassé Cinema ook een uitgifte balie gecreëerd in de cinemafoyer. Hierdoor krijgen bezoekers een warm welkom. Het meubel is rondom de kolom gebouwd waardoor deze perfect aansluit. De balie bestaat uit MDF beplakt met HPL, inclusief een bovenblad dat met HPL beplakt is. De verlichte nisjes zorgen ervoor dat dat de producten in het meubel goed zichtbaar zijn. Een warm gevoel in deze cinema foyer die perfect past bij de warme uitstraling van het Chassé Theater.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen