Een warm welkom bij het horeca design interieur van Chassé Theater Breda

Voorafgaand aan een theater voorstelling een warm ontvangst, dat geeft deze horeca inrichting. Deze moderne bar is voor het personeel handig in de omgang door de grote kasten aan de achterwand terwijl dit horeca design interieur sfeervol voor de bezoekers is. Doordat de bar van verschillende kanten benaderbaar is voor bezoekers kunnen zij snel tussen de voorstellingen door genieten van een drankje. Een perfect voorbeeld van hoe horeca inrichtingen passend worden gemaakt voor de betreffende ruimte.

Met het stalen frame op de bar wordt er een knipoog gegeven aan de architectuur van het pand waardoor deze horeca interieur inrichting perfect aansluit bij de stijl van het Chassé Theater.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen