Schoolinrichting bij Bossche Vakschool

Ambacht met een hout eerlijke look! Een school waarbij ambacht centraal staat, dat vraagt om een ruimte die ambacht ademt. Door het prachtige hout is deze school nog steeds een rustige omgeving voor studenten met tegelijkertijd een warme sfeer. Door gebruik te maken van een lichter hout wordt de mooie lichtinval behouden.

De akoestiek van deze school wordt verbeterd doordat er isolatie achter de houten wandpanelen geplaatst is, waardoor het geluid in deze levendige school gedempt wordt.

Hout eerlijke look

In het midden van de school staat een grote trap. Om optimaal gebruik te maken van de ruimte in de school heeft deze trap meerdere functies. Deze trap is natuurlijk te gebruiken als trap en als podium om op te zitten. Maar onder de imposante constructie zit de keuken verstopt waarbij de uitgifte van de keuken meteen in het oog springt. Hierbij is er een pantry ingebouwd in de wandpanelen onder de trap.

Ter contrast met de veelal grote houten wandpanelen is de binnenzijde van de trap afgewerkt met een opvallende kleur, rood. De binnenzijde van de trap is afgewerkt met rood HPL dat feilloos past in de trap en de ruimte meer diepgang geeft.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen