Schoolinrichting bij het Huygens College

Een frisse en kleurrijke omgeving. In deze recente samenwerking met Inofec heeft Visker de interieurbouw op zich genomen. Met verschillende maatwerk oplossingen is deze aula uniek in zijn soort geworden.

Interieurbouw nodig?

Contact ons geheel vrijblijvend

Bel direct
076 571 82 36

Botanische sfeer

Een aula met sfeer. De kleurcombinatie van rood met geel geeft een warm gevoel aan deze aula in Amsterdam. Het podium zorgt voor een ontspannen plek waar studenten samen kunnen komen. Met een podium op maat tegen de achterwand is er voldoende ruimte voor bijeenkomsten ontstaan.  Bij dit podium is het frame gemaakt van spaanplaat en vervolgens aan de bovenzijde voorzien van beplating. Met de binnenzijde voorzien van akoestisch materiaal is dit podium een fijne plek om te ontspannen. Een perfecte plek voor scholieren om te ontspannen en te studeren.

De op maat gemaakte plantenbakken zorgen voor een groene afscheiding in de aula en geven een warme en botanische sfeer die perfect aansluit bij de vernieuwde uitgifte balie. De plantenbakken van gemelamineerd spaanplaat zorgen voor een natuurlijk afscheiding tussen de tafels en het podium.

Visker Interieurbouw sfeerboek

Vraag ons sfeerboek aan

Visker heeft een uitgebreid sfeerboek. Ons sfeerboek geeft je een duidelijk beeld over onze ambacht, referenties en mogelijkheden. Met ons sfeerboek kun je inspiratie op doen voor je toekomstige interieur. Vul je gegevens in en wij sturen het (gratis) sfeerboek zo spoedig mogelijk naar je op. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sfeerboek aanvragen