Particulieren

Uw eigen interieur op maat om uw persoonlijke woonomgeving net dat beetje extra te geven; Visker Interieurbouw helpt u graag om dit te verwezenlijken. Samen maken we uw woning nóg meer thuis; exact zoals u het liefst leeft.

Wij maken van uw wens onze missie

Speelt er al een tijdje een bepaalde gedachte in uw hoofd om uw woning anders in te vullen? En heeft u daarbij speciale wensen, waaraan uw interieur moet voldoen? Voor veel woningen geldt dat gebruikelijke meubels niet in alle ruimtes passen. De oplossing zit dan in meubels op maat. Breda en omstreken kunnen profiteren van Visker Interieurbouw in Terheijden: alles voor uw interieur (bouwer, leverancier en ontwerper).

Bij Visker Interieurbouw kunt u vrijblijvend een afspraak maken om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Onze specialisten horen graag wat uw wensen, ideeën en dromen zijn en maken het hun missie om deze wensen te realiseren. In een gesprek geven we u graag een beeld van de uitgebreide mogelijkheden die we bieden.

Onze particuliere projecten

Benieuwd wat wij in Terheijden kunnen betekenen voor uw interieur? Bouwer, ontwerper en leverancier; Viskers Interieurbouw is het allemaal. Wij helpen u van begin tot eind met het realiseren van uw particuliere woonproject. Heeft u een bepaald beeld van uw meubels op maat? Breda en omgeving heeft al veel interieurontwerp voorbij zien komen. Bekijk hier enkele van onze projecten en laat u inspireren.

Neem contact op »

Kastenwand