Bedrijven

Is uw bedrijf toe aan een nieuw interieur, een kleine aanpassing of originele meubels? Meer dan 20 vakmensen van Visker Interieurbouw gaan graag aan de slag met uw ideeën, plannen en wensen.

Partner in bedrijfsmeubilair

Veel bedrijven hebben al kennisgemaakt met Visker Interieurbouw als een betrouwbare partner en meubelontwerper. We onderscheiden ons door mee te denken met de klant. Uw wens is onze uitdaging; ons doel is een interieur zoals u het altijd heeft gewild. Een interieur dat u en uw organisatie echt vooruithelpt. Projectontwikkelaars, aannemers, architectenbureaus, woningstichtingen en andere diverse bedrijven weten ons al veelvuldig te vinden.

Bij Visker Interieurbouw is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Wij komen onze beloftes na en zijn flexibel en snel met leveringen. Samen realiseren we het interieur van uw dromen; dit doen we op een open, betrouwbare manier, zodat u van begin tot eind wordt geholpen met het realiseren van uw droominterieur.

Onze projecten

Al 25 jaar houdt Visker Interieurbouw zich als meubelontwerper bezig met bedrijfsmeubilair in alle soorten en maten. Heeft u interesse in nieuwe meubels of een geheel vernieuwd interieur? Hier kunt u bekijken wat we al voor andere bedrijven hebben gedaan, zodat u een idee kunt krijgen van wat we voor u kunnen betekenen. Ook met uw eigen originele ideeën gaan we graag aan de slag; onze specialisten gaan de uitdaging aan.

Neem contact op »

Bedrijven interieurbouw